Naši šéfkuchári Slovenska prišli, pripravili, zvíťazili! Stuttgart 2024! Srdečne gratulujeme!
Chcete nazrieť do zákulisia Kulinárskej Olympiády
IKA CULINARY 2024 Stuttgart?
Máme pre Vás perfektné zábery, ktoré Vám priblížia našich najlepších kuchárov a cukrárov Slovenska a napínavú atmosféru akcie, na ktorú by sa chcel dostať každý z nás. Work Zone malo tú česť, pripraviť a pomôcť nášmu tímu odprezentovať slovenskú gastronómiu v reprezentatívnom oblečením, v perfektnej kuchárskej značke Kentaur z Dánska. Vážime si túto možnosť, takýmto spôsobom sa zúčastniť Olympiády s našimi najlepšími kuchármi.
Kulinárska Olympiáda je veľký zážitok a hlavne skúsenosť. Súťažiť s kuchármi 67 krajín a prezentovať sa pred hosťami z celého sveta. Na Kulinársku Olympiádu sa obvykle príde pozrieť približne 100 000 návštevníkov a to je už skutočne veľké obecenstvo.
Olympiádu kuchárov a cukrárov, zorganizovala Svetová asociácia kuchárskych spolkov Worldchefs – WACS. Žiadna iná medzinárodná súťaž pre kuchárov a cukrárov nie je tak rozmanitá, komplexná a vzrušujúca ako práve táto akcia. Spája najtalentovanejších kuchárov a cukrárov z celého sveta. Vyše päť desiatok medzinárodných porotcov sa taktiež stane dôležitou súčasťou tohto významného podujatia. Viac ako 1200 kuchárov bude súťažiť o top výkony pred ich pozorným zrakom a pred zrakom verejnosti.
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov, ako riadny člen WACS vyslal do tohto svetového gastronomického ringu dva tímy.
Národný tím kuchárov a cukrárov v zložení:
Jozef HROMJÁK – kapitán tímu
Tomáš ŠEVČÍK, kuchár
Patrik POKRÝVKA , kuchár,
Ondrej KUNC, kuchár
Andrej RÓTH, kuchár
Mária KAŠICKÁ cukrárka
Viktor NEMERGUT kuchár pomocník,
Sebastián TÓTH , cukrár pomocník
Alexandra KRAJČOVIČOVÁ , kuchár pomocník
Lukáš GUZMAN, pomocník
Tomáš Jakab, manažer tímu
Tím zostavil Klub Národný tím kuchárov a cukrárov SZKC
Community Catering tím Slovakia,
ktorý nás bude na IKA Stuttgart 2024 reprezentovať v zložení :.
Peter KRIŠTOF – kapitán tímu
Gabriel KOCÁK – kuchár (člen Bratislavského klubu SZKC)
Martin PETRÍK – kuchár (člen Košického klubu SZKC)
Marek MADZÍK – kuchár (člen Prešovského klubu SZKC)
Slavomír SABOL – kuchár (člen Prešovského klubu SZKC)
František KRANKOTA kuchár pomocník (člen Prešovského klubu SZKC)
Marian PŠAK- kuchár pomocník (člen Košického klubu SZKC)
Anton KUBÍK – kuchár pomocník (člen Prešovského klubu SZKC
Šimon MADZÍK – kuchár pomocník (člen Prešovského klubu SZKC)
Milan POLOHA – manažér tímu (člen Prešovského klubu SZKC)
Martin SPIŠÁK – marketingová podpora (člen klubu pri Centrále SZKC)
Štefan MIKLUŠ – realizačná podpora (člen Prešovského klubu SZKC)
Tím zostavil Prešovský klub kuchárov a cukrárov
Obom tímom, ktoré majú podporu Centrály a prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov držíme päste a prajeme im čo najlepší výsledok pri reprezentácii Zväzu slovenskej gastronómie a našich skvelých a zručných odborníkov.
Na tento deň sa naši šéfkuchári z celého Slovenska pripravovali viac ako rok. Bola to náročná príprava, popri ich vlastnej práci.
Preto každý úspech, malý, veľký, alebo aj ten najväčší, je ich skutočným majstrovským kuchárskym víťazstvom.
Kreativita, kulinárske umenie svetových chutí a neopakovateľné zážitky z Olympiády. To sú určite najväčšie zážitky, ktoré si odnesie každý z nášho Národného tímu kuchárov a cukrárov. A tieto zážitky si odnesie aj každý divák a hosť na Olympiáde 2024.
Poďte sa pozrieť spolu s nami na veľkolepú Gastro udalosť.
Team Work Zone – Obliekame profesionálov