Kto stojí za dobrým jedlom?
Ak sa chcete dobre najesť a hľadáte dobrú reštauráciu, určite sa necháte ovplyvniť referenciami. Ak má reštaurácia dobré meno, tak tam chcete zažiť pekné posedenie, oslavu, všednú, alebo nevšednú udalosť .
Málokedy ale vieme, kto je za tým, keď dostaneme na tanieri výborné jedlo. Nie je to o reštaurácii, je to o ľuďoch. Je to o kuchároch, ktorí pre Vás jedlo pripravia. V dnešných časoch sú to už umelci, kreatívci a talentovaní ľudia, ktorí vytvárajú na tanieroch umelecké diela. Chcú, aby bolo jedlo niečím výnimočné.
Tak, ako kreatívne kuchári pracujú, tak sa chcú pri práci aj cítiť.
Dobre a reprezentatívne. Varenie je tanec s chuťami, vôňami a farbami. Takto chcú byť dnešní kuchári aj oblečení. Aby pôsobili zaujímavo, ale zároveň kuchárske oblečenie, ktoré majú na sebe, ani nevnímali. Aby sa v ňom cítili ako v druhej koži. Ich práca trvá 12, niekedy aj 16 hodín. Preto sa musia v kuchárskom oblečení cítiť príjemne.
Poznáme takmer každého kuchára, ktorého sme obliekali. Sú to inšpiratívni ľudia, ktorí majú za sebou zaujímavú históriu. Takmer každý z nich pracoval v inej krajine, ako je Slovensko. A priniesol si z krajiny v ktorej pôsobil kratší, alebo dlhší čas, mnoho pracovných skúseností, ktoré ho obohatili a nikto im ich nezoberie. Niektoré skúsenosti boli výborné, niektoré možno menej, ale mnohí sa vrátili s oceneniami a prišli naspäť na Slovensko. S ich skúsenosťami sa teraz stretávame v najlepších reštauráciách a v hoteloch a môžeme porovnať, aký level má súčasná gastronómia, oproti minulosti. Určite si radi pochutnáte aj na haluškách s bryndzou a dáte si aj knedlo, vepřo, zelo. Ale keď prídete do reštaurácie, očakávate niečo výnimočné.
Tú výnimočnosť nám pripravujú kuchári. Majstri kuchári.
My to vieme, my im kuchárske oblečenie pripravujeme.
Tím Work Zone corporate wear