Kuchárske oblečenie Le Nouveau Chef  rondon Tygo.

 

Je moderný, maximálne ekologický kuchársky rondon. Vyrobený z luxusného, ľahkého a mäkkého materiálu. Zabezpečí Vám absolútne pracovné pohodlie.

Rondon má náprsné vrecko a vrecko na pero na rukáve. Je s krátkym rukávom a má  stojáčikový MAO golier. Zapína sa extra tenkými gombíkmi.

Vyrobený je z recyklovateľného materiálu PET a bio bavlny.

Vlastnosti produktu: Mechanická strečová tkanina
Zloženie: 50% Bavlna/48% PES/ 2% Elastan
Starostlivosť: Pranie 60°
Ľahko sa žehlí.
Ak chcete predĺžiť životnosť vášho nového pracovného odevu, odporúčame vám postupovať podľa pokynov na pranie.

Na ramene rukáva je vyšitá značka Le Nouveau Chef písmeno H.

Všetky kuchárske oblečenia Le Nouveau Chef a cateringové uniformy sú vyrábané v Európe. To znamená, že sa dodržiavajú európske zákony a nariadenia. Le Nouveau Chef plánuje pravidelné návštevy ateliérov, aby sa kontrolovali pracovné podmienky a zabezpečila sa pohoda pre zamestnancov. Výrobou v Európe sa minimalizuje uhlíková stopa.

Pri výrobe pracovných odevov sa spolupracuje s európskymi dodávateľmi látok, ktorí dodávajú vysokokvalitné materiály a látky šetrné k životnému prostrediu.

Snažíme sa hľadať tie najekologickejšie možnosti a zároveň dohliadať na výkon.

Každý produkt s logom Le Nouveau Chef je navrhnutý a vyrobený tak, aby vydržal. Materiály sa dôkladne testujú a vyrábajú sa látky s dlhou životnosťou.

Kompletné pracovné odevy a kuchárske oblečenie od Work Zone, môžete nájsť na našej stránke TU.

Kuchárske rondony môžete ideálne kombinovať s rôznymi modelmi kuchárskych záster od rovnakej značky Le Nouveau Chef, ktoré nájdete TU alebo s kuchárskymi nohavicami, ktoré nájdete TU na našich stránkach.

Pracovné oblečenie Vám vieme pripraviť aj s vyšitím, (alebo potlačou) Vášho mena, alebo loga.